Alumnit Business College Helsinki ja Haaga-Helia

Tule mukaan – Merkkaa kalenteriin!

SLK-Killan kevätkokous on maanantaina 6.5.2024 klo 17:00 toimistolla (Kasöörinkatu 4 A 118, Pasila, Hki).

Tapaamisiin toimistolla!

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kurkkaa Fb-sivumme, Instagram-sivumme avataan 2024!

Kysy lisää hallitus@slk-kilta.fi tai puheenjohtaja Kirsti.Barannik@slk-kilta.fi

  • SLK-Kilta ry:n vuosittaisissa kevät- ja syyskokouksissa päätetään sääntömääräiset asiat, nautitaan yhdessäolosta ja keskustellaan jäsenistöä kiinnostavista asioista. Kutsut julkaistaan verkkosivulla ja Killan Facebook-sivulla. Tervetuloa leppoisiin jäsentapaamisiimme!
  • Valmistujaispäivinä juhlimme onnentoivotuksin ja stipendein tuoreita merkonomeja ja datanomeja ja kaikkia valmistuneita.

Toimintaa – poimintoja 2023

SLK-KILTA ry  –yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidettiin ke 22.11.2023. Hallitus kokoontui heti syyskokouksen jälkeen. SLK-Killan hallituksessa toimivat Kirsti Barannik (puheenjohtaja), Tuija Mäki (sihteeri), Erkki Kallio (taloudenhoitaja), Lasse Suonpää (toiminnanjohtaja), Anu Kekki (tiedottaja) ja Joonas Heikkinen (jäsen).

Syyskokous käsitteli sääntöjen 10 §:n asiat: toimintasuunnitelma 2024, jäsenmaksut 2024, kulukorvausten perusteet;  tulo- ja menoarvio 2024; hallitus- ja toiminnantarkastajavalinnat.

Kysy lisää hallitus@slk-kilta.fi tai puheenjohtaja Kirsti.Barannik@slk-kilta.fi

Kuvassa edessä keskellä puheenjohtaja Kirsti Barannik. Hänestä vasemmalla Erkki Kallio (rahastonhoitaja) ja oikealla Lasse Suonpää (sihteeri). Takana vasemmalta Matti Saarinen, Tuija Mäki (varapuheenjohtaja) ja Anu Kekki (verkkosivut).
Yhteydenotot:
etunimi.sukunimi(at)slk-kilta.fi
Sähköpostiviestit hallitukselle:
hallitus@slk-kilta.fi

Poimintoja aiemmilta vuosilta

2020: Business College Helsingistä valmistui toukokuussa 2020 liiketalouden ja tietotekniikan ammattilaisia yhteensä 250. SLK-Kilta ry jakoi stipendin neljälle valmistuneelle:   
Mirjam Rebekka Hätönen, Liiketoiminnan perustutkinto (taloushallinnon ryhmä)
Lenife Logronio, Liiketoiminnan perustutkinto (taloushallinnon ryhmä)
German Novopoltsev, Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, Käytön tuen osaamisala
Benjamin Mikael Ylönen, Liiketalouden perustutkinto, asiakaspalvelu ja myynti, kaksoistutkinto.

  • Kevään muut tilaisuudet peruttiin korona-pandemian takia.

Muistoja vuodelta 2019

BC Helsingin valmistujaisjuhla 18.12.2019

Onnea vuoden 2019 merkonomeille ja datanomeille!

Business College Helsinki juhlisti ke 18.12. lähes 240 opiskelijansa valmistumista. Messukeskuksessa koettiin tyytyväisyyttä ja iloa onnistumisista, haikeuttakin oli aistittavissa. SLK-Kilta jakoi stipendit kahdelle uudelle merkonomille ja yhdelle datanomille.

Kuvassa SLK-Killan stipendiaatit, Phuong N. Natalia Toivakainen ja Marko Varhoo

Teatterissa 26.11.2019

SLK-Killan syyskauden teatterikäynti ti 26.11.2019 tehtiin Helsingin Kaupunginteatterin Pieni Merenneito -musikaaliin. Vieraaksemme saimme mukaan rehtori Antti Loukolan, Business Collece Helsinki. Teatterin aulassa kuvattiin Killan puheenjohtaja Kirsti Barannik (oik.) ja varapuheenjohtaja Tuija Mäki (vas.). Kuvan alla otti Erkki Kallio.

Syyskokous to 21.11.2019

Syyskokous päätti toimintasuunnitelmasta ja budjetista sekä valitsi hallituksen.

SLK-Killan hallitus 2019: vasemmalta Tuija Mäki, Erkki Kallio, Anu Kekki, hänen vieressään oleva Jouko Salin on jättänyt hallitustyön, hallituksessa jatkavat Lasse Suonpää, Matti Saarinen ja Kirsti Barannik. Kuvasta puuttuvat varajäsenet Joonas Heikkinen ja Raimo Salovuori..

Puhelinmuseo ti 19.11.

Puhelinmuseossa vierailimme tiistaina 19.11.
Elisan päivän tapahtuma – vierailu puhelinmuseossa, Runeberginkatu 43, Helsinki. 
oli mitä mielenkiintoisin. Sinne mennään ensi vuonnakin!!!

Business College Helsingin taitajia  palkitsemistilaisuudessa

Suomen ammattitaitomaajoukkueen palkitsemistilaisuus  pidettiin Hotel Kämpin Peilisalissa  13.9.2019. Maajoukkue osallistui Venäjän Kazanissa järjestettävään ammattitaidon MM-kilpailuun WorldSkillsiin 22.–27. elokuuta 2019.

Kuvassa on Verkkosivujen tuottaminen -lajin kilpailija Heikki Miinalainen Business College Helsingistä (oik.), ekspertti Margit Tennosaar (vas.) ja ministeri Lii Andersson. (Kuvat Jarmo Linkosaari, Skills Finland ry.)

Muistoja kevään valmistujaisjuhlasta

Business College Helsingin valmistujaisjuhlassa 30.5.2019 Messukeskuksessa SLK-Kilta jakoi perinteikkäät stipendinsä. Tämän vuoden stipendiaatit ovat kaikki Taitaja-kisoissa hienosti menestyneitä osaajia: tietojenkäsittelyssä ovat kisanneet Liina-Lotta Forsström, Joonas Hiltunen ja Timo Nurmivaara, Oliver Kulpakko puolestaan verkkosivujen tuottamisessa. Kuvissa Liina-Lotta, Joonas ja Timo sekä tyytyväinenTietojenkäsittely-lajin Chief Ekspert, lehtori Harri Hautala odottavat juhlallista ylioppilaaksi ja datanomiksi julistamista, jonka jälkeen oli onnittelujen vuoro.


Katsauksia vuoden varrelle:

SLK-Kilta osallistui Liiketalouden Liiton kanssa viinikurssille 23.5.2019.

K

Kevätkokous 25.4.2019 hyväksyi vuosikertomuksen sekä tilinpäätöksen ja myös hallitukselle vastuuvapauden.

Helsingin kaupunginteatterin Kinkey Boots -näytös oli SLK-Killan ohjelmassa huhtikuun alussa. Esitys sai hymyt kasvoille!

SLK-Kilta ry – Alumnit Business College Helsinki, Haaga-Helia

Kuvassa etualan rakennuksessa toimii Business College Helsinki (aikaisempi nimi oli Suomen Liikemiesten Kauppaopisto). Takana näkyvässä korkeammassa rakennuksessa toimii Haaga-Helian Ammattikorkeakoulun Pasilan yksikkö.

_________________

Slk-Kilta ry:n hallitus 2019-2020
– Kirsti Barannik, puheenjohtaja
– Erkki Kallio, rahastonhoitaja
– Anu Kekki, tiedottaja
– Tuija Mäki, varapuheenjohtaja
– Matti Saarinen, jäsen
– Lasse Suonpää, toiminnanjohtaja, hallituksen sihteeri
– varalla Joonas Heikkinen ja Jouko Salin

Kuvat A. Kekki.

Päivitetty AK